Bodeling advokat hjælper ved skilsmisse

Bodeling – få rådgivning inden du indgår aftale

En skilsmisse er en stor beslutning, som medfører en række udfordringer. Først og fremmest de følelsesmæssige, men også juridiske, økonomiske og praktiske spørgsmål.
I skal beslutte om én af jer blive boende i huset og hvem skal flytte? Hvordan deler I jeres fælles bo og økonomi, og hvem kan lave en bodelingsaftale. Hvor skal børnene bo, og hvordan beskytter man børnene mest muligt i en skilsmisse. Aftale om bopæl, samvær og børnebidrag skal indgås.

>>Læs mere om skilsmisse og børn her<<

Skilsmisseadvokat giver tryghed

Selvom I er enige om jeres skilsmisse, bør I have hver jeres skilsmisseadvokat. Når du vælger Advokathuset Bredgade får du en advokat, der har erfaring med proceduren og tager dig i hånden skridt for skridt. Enhver skilsmisse er individuel, og en bodeling tager tid. Derfor lægger vi vægt på at give dig overblik og vejledning, så du kan overskue de beslutninger som skal træffes og i den rigtige rækkefølge og hastighed. Det giver den ro og tryghed, som du har brug for under en skilsmisse.

Rådgivningsmøde – Fast pris 3.500 kr.

Advokathuset Bredgade tilbyder rådgivningsmøde til en fast pris på kr. 3.500 inkl. moms. På mødet får du et overblik over dine rettigheder i forhold til dine børn, separation, skilsmisse og bodeling. Vores kontor ligger centralt placeret i København og er let at komme til.

Læs mere om rådgivningsmøde om skilsmisse her

Kontakt advokat Claus Christian Hansen, tlf. 31 18 66 22 eller advokat Martine Lykke Tox, tlf. 31 18 66 20 erfarne rådgivere (skilsmisseadvokat) indenfor separation og skilsmisse, ægtefællebidrag, bodeling og børn.