boligadvokat til købsaftale, blåt ikon Advokat til vigtigste dokument i huskøb

Købsaftale – det afgørende dokument i huskøb

Købsaftalen er handlens vigtigste dokument. Her står alt om både boligen, pris, finansieringsforslag, kontraktlige vilkår, løsøre og tidsfrister. Det er sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen, og når du har underskrevet, har du tilbudt at købe boligen på de vilkår, der står i aftalen.

Købsaftale juridisk bindende – kontakt advokat før underskrift

Hvis sælger siger ja og skriver under, er købsaftalen et bindende juridisk dokument. Herefter kan købsaftalen ikke ændres med mindre sælger og køber er enige om det eller der er et advokatforbehold i købsaftalen. Derfor er det meget vigtigt, du rådfører dig med din boligadvokat, før du skriver under.

Hvad kan en boligadvokat gøre for dig og ved købsaftalen?

En boligadvokat sikrer dig, at købsaftalen ikke stiller dig dårligt, hvis noget uventet skulle opstå. Der står meget med småt i en købsaftale, og i værste fald kan den mindste detalje skade dig ved bolighandlen. Både sælger og køber kan handle i god tro, men der kan opstå uventede forhold, hvor parterne kan blive uenige. Derfor er det vigtigt at få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen, inden du skriver under.