Dødsbo og arv i udlandet, advokat, blåt ikonDødsbo, arv og aktiver i udlandet

Dødsbo og arv i udland kræver særlig viden

Hvis afdøde havde aktiver i udlandet, kræver det et godt kendskab til, hvordan dødsboer behandles i det pågældende land. Advokathuset Bredgade kan hjælpe med juridiske og praktiske forhold. Ligeledes har Advokathuset Bredgade kontakt til notarer og skifteretter i mange europæiske byer og udenfor Europa, så vi kan hjælpe med overdragelse af aktiverne i udlandet og i forhold til myndigheder.

Hvis afdøde boede i udlandet

Hvis afdøde boede i udlandet, skal dødsboet behandles efter de regler som gælder, i det land som afdøde boede i. Det kræver ofte kontakt til en notar eller skifteret i det pågældende land. Advokathuset Bredgade har kontakt til notarer og skifteretter i mange europæiske byer og udenfor Europa, så vi kan hjælpe med at få igangsat bobehandlingen og med overdragelse af aktiver og ejendomme.

Advokat og rådgivning

Advokathuset Bredgade har betydelig erfaring med dødsboer i udlandet, og et stort netværk til advokater, notarer og skifteretter i udlandet, som har speciale i behandling af dødsboer. Kontakt os gerne, for at få overblik og hjælp til at behandle afdødes dødsbo og aktiver i udlandet.

For rådgivning om dødsboer eller aktiver i USA og England bedes du kontakte advokat Claus Christian Hansen,

For rådgivning om dødsboer i Italien, Spanien, Portugal, Tyskland eller Frankrig bedes du kontakte advokat Sandra Moll Dirscherl.