Skilsmisse – hvad skal jeg vide?

En skilsmisse er en stor beslutning, som medfører en række udfordringer. Først og fremmest de følelsesmæssige, men også juridiske, økonomiske og praktiske spørgsmål.

I skal beslutte om én af jer bliver boende i huset, og hvem der skal flytte? Hvordan deler I jeres fælles bo og økonomi, og hvem kan lave en bodelingsaftale. Hvor skal børnene bo, og hvordan beskytter man børnene mest muligt i en skilsmisse. Aftale om bopæl, samvær og børnebidrag skal indgås. Alt dette er ofte svære emner at få klarlagt, og derfor kan en skilsmisseadvokat med mange års erfaring med bodeling, samvær og alt der hører til skilsmissen, ofte være en rigtig god idé.

Du kan få et overblik her, hvilke forskellige elementer, du skal tag hensyn til, når du skal skilles:

→  Skilsmisse eller separation?
→  Økonomi ved skilsmisse
→  Skilsmisse og børn – 5 ting du bør vide
→  Hustrubidrag/ægtefællebidrag
→  Skilsmissesæreje?
→  Skilsmissepapirer – Ansøgning om skilsmisse

Skilsmisseadvokat giver tryghed

Selvom I er enige om jeres skilsmisse, bør I have hver jeres skilsmisseadvokat. Når du vælger Advokathuset Bredgade får du en advokat, der har erfaring med proceduren og tager dig i hånden skridt for skridt.

Enhver skilsmisse er individuel, og en bodeling tager tid. Derfor lægger vi vægt på at give dig overblik og vejledning, så du kan overskue de beslutninger, som skal træffes og i den rigtige rækkefølge og hastighed. Det giver den ro og tryghed, som mange har brug for under en skilsmisse.

Rådgivningsmøde om skilsmisse – fast pris kr. 3.000

På mødet om skilsmisse får du et overblik over dine rettigheder i forhold til dine børn, separation, skilsmisse og bodeling. Advokathuset Bredgade tilbyder rådgivningsmøde til en fast pris på kr. 3.000 inkl. moms. Vores kontor ligger centralt placeret i København og er let at komme til med offentlig transport.

>Læs mere om rådgivningsmøde om skilsmisse her<<

Kontakt advokat Claus Christian Hansen, tlf. 31 18 66 22 eller advokat Martine Lykke Tox, tlf. 31 18 66 20 erfarne rådgivere (skilsmisseadvokat) indenfor separation og skilsmisse, ægtefællebidrag, bodeling og børn.