Hjælp til dødsbobehandling af erfaren advokat

Når dem vi holder af dør, skal man som efterladt ikke kun tage sig af sorgen, men også forholde sig til alle de juridiske og praktiske opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsbo.

Der er ofte tidsfrister, der skal overholdes, og man skal have styr på eventuelle gældsposter, møder i Skifteretten, kontakt til SKAT og meget mere. I nogle dødsbo er der ikke så mange opgaver, men i andre kan det næsten være uoverskueligt.

Få overblikket

Derfor er det altid en god ide at få en advokat med ekspertise i dødsbobehandling til at kigge på sagen. Så kan du få et overblik over situationen. Advokathuset Bredgade har dødsboadvokater med lang erfaring inden for rådgivning af arv og dødsbobehandling. Vi hjælper og rådgiver dig om alt det praktiske og juridiske indenfor behandling af dødsboer.

Få et gratis møde

Advokathuset Bredgade tilbyder et gratis møde til arvinger, inden de skal til møde i Skifteretten om behandlingen af dødsboet. På dette møde kan arvingerne få afklaret deres situation og få en vurdering af, hvordan de bedst kan håndtere dødsboet, så det giver det bedst mulige resultat. Arvingerne er ikke efterfølgende forpligtiget til at benytte Bredgade Advokater i behandlingen af dødsboet