Rådgivning skilsmisse, logo Få et rådgivningsmøde om skilsmisse

Fast pris kr. 3.000

Advokathuset Bredgade tilbyder rådgivningsmøde, hvor du får overblik over din situation ved skilsmisse og det videre forløb.

En skilsmisse kan være meget svær at komme igennem, da der ofte er mange ting at forholde sig til, både praktisk, økonomisk og juridisk, men i høj grad også følelsesmæssigt. Er der også børn i ægteskabet, kan det komplicere skilsmissen yderligere, ligesom økonomiske og juridiske forhold ofte kommer bag på mange ægtefæller den dag de skal skilles. Derfor kan det en rigtig god ide at være godt orienteret om reglerne. Vi i Advokathuset Bredgade har i mange år taget os af skilsmissesager, og derfor er vi en tryg rådgiver, både på det juridiske, økonomiske og praktiske, men også fordi vi har forståelse for den svære situation du er i.

Advokathuset Bredgade tilbyder rådgivningsmøde til en fast pris på kr. 3.000. På mødet får du overblik over dine rettigheder og det videre forløb ved skilsmisse og separation i forhold til din specifikke situation:

  • Separation/Skilsmisse
  • Ægtefællebidrag / Underholdsbidrag og børnebidrag
  • Bodeling med overblik over din formue eller gæld efter skilsmissen
  • Samvær, bopæl og fælles forældremyndighed
  • Økonomisk vurdering af din situation
  • Juridisk vurdering af dine muligheder
  • Forslag til praktiske løsninger
  • Afklaring af det videre forløb
  • Svar på dine spørgsmål

Vi anbefaler at du altid tager et møde med en advokat, inden du skriver under på dine skilsmissepapirer, bodelingsaftale og aftaler om børn. Efter rådgivningsmødet er du ikke forpligtet til at bruge os i et eventuelt videre forløb. Med en advokat fra Advokathuset Bredgade har du en stærk partner, der kan hjælpe dig igennem skilsmissen på bedst mulige måde. Uden en skilsmisseadvokat kan du risikere, at dine beslutninger bliver påvirket af din følelsesmæssige situation eller dit manglende kendskab, hvilket kan give dig et dårligt resultat, som du ikke senere kan fortryde, idet en aftale er en aftale.

Efter mødet hos Advokathuset Bredgade kan mere en halvdelen selv forhandle en fornuftig aftale på plads, og behøver ikke yderligere rådgivning fra advokat. Andre beder os være deres rådgiver og forhandler gennem hele forløbet, og atter andre beder os udarbejde aftale for dem og eller være deres rådgiver i baggrunden, som de altid kan ringe til under skilsmisseforløbet. Advokathuset Bredgade kan derfor tilbyde en målrettet rådgivning og bistand baseret på den dine ønsker og behov.

Hos Advokathuset Bredgade er vi specialister og har mange års erfaring med skilsmisse, bodeling og børn. Vores advokater hjælper med at sikre den mest gnidningsfrie proces – til glæde for både dig og din ægtefælle samt eventuelle fællesbørn. Når du vælger Advokathuset Bredgade, får du derfor en advokat, der er specialist og har erfaring med proceduren, og som tager dig i hånden skridt for skridt. Vi lægger vægt på at give dig overblik og kyndig vejledning, så du kan overskue de beslutninger, du skal træffe – i den rigtige rækkefølge og hastighed. Det giver dig den ro og tryghed, som du har brug for under skilsmissen.

Kontakt vores erfarne skilsmisseadvokater, Claus C. Hansen, tlf. 31 18 66 22 eller Martine Lykke Tox, tlf. 31 18 66 20, for at høre mere og at få et overblik over dine rettigheder i forbindelse med skilsmisse, ægtefællebidrag, bodeling og børn. De sidder klar til at give dig en målrettet rådgivning efter dine behov, så du kommer bedst muligt ud af din skilsmisse. Selvom I er enige om skilsmisse, bør I have hver jeres skilsmisseadvokat.

Vores kontor ligger centralt placeret i København og er let at komme til med offentlig transport.