boligforsikring advokat, blåt ikon Advokat giver dig sikkerhed

Ejerskifteforsikring giver sikkerhed ved bolighandel

Som boligejer er det vigtigt, du sikrer dit indbo og din bolig med de rigtige boligforsikringer. Først og fremmest en ejerskifteforsikring, som tegnes ved handel med hus, sommerhus og rækkehus. En ejerskifteforsikring kan dække, hvis der viser sig at være fejl og mangler, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten.

Brandforsikring og indboforsikring

Er du blevet husejer, er en brandforsikring (husforsikring) lovpligtig, når der er pant i huset. Her er det en god ide at få overblik over de relevante tilvalgsforsikringer som f.eks. dækning ved råd og svamp. Uanset, om du køber hus eller lejlighed, skal du have kigget på din indboforsikring, så du er sikker på, dækningen passer.

Advokat hjælper dig til at få de rigtige boligforsikringer

Vores advokater med stort kendskab til forsikringer for husejere hjælper dig med at få overblik over dine boligforsikringer og vælge de rigtige forsikringer. Når du har betalt en advokat for denne hjælp, har du stadig sparet penge – og du kan føle dig mere tryg i din nye bolig.

Vores boligadvokat Claus Christian Hansen har også været ansat i forsikringsbranchen gennem mange år og derfor har en stor indsigt i forsikringens muligheder og faldgruber, som kan være svære at gennemskue for almindelige huskøbere.

Har du brug for at få kigget din ejerskifteforsikring eller andre boligforsikringer i gennem, så kontakt vores boligadvokater.